Spremenite nove proizvodne iniciative v realne končne rezultate | CAMWorks: CNC CAD/CAM program znotraj programov SOLIDWORKS and Solid Edge

Forum

Blog

Jezik

   
eBook

Spremenite nove proizvodne iniciative v realne končne rezultate

Smo na prelomnici v proizvodnem svetu, kjer nove iniciative, kot so Pametna proizvodnja in Industrie4.0, prinašajo korist na področju oblikovanja in izdelave. Več o priložnostih za izboljšavo vaših dizajnov in proizvodnega okolja si lahko preberete v naši e-Knjigi.

Prenos na dnu strani!

VNESITE VAŠ ELEKTRONSKI NASLOV ZA PRENOS E-KNJIGE

V zadnjih letih so iniciativa Pametne proizvodnje, Okolje za brezpapirno dokumentacijo in Informacije o proizvodnji produkta (PMI) pospešile proizvodnjo in dostavile ustrezne prednosti na tem področju. Eno od področij vrednih pozornosti je tranzicija na bolj avtomatiziran proces od oblikovanja do proizvodnje s pomočjo 3D modelov, ki vsebujejo vso geometrijo, podatke o tolerancah in obvestila za proces CNC programiranja.

Področje dizajna sedaj doživlja hitrorastočo migracijo od poteka dela, ki zahteva 3D model in 2D risbe, do procesa brez risb z 3D modelom, ki ima že vse podatke za proizvodnjo. Glede na nedavno raziskavo, več kot 16% podjetij, ki uporabljajo SOLIDWORKS, prestopa ali je že prestopilo na okolje proizvajanja brez papirnate dokumentacije. Ta proces spremembe poteka proizvodnje deloma vodi Pametna proizvodnja in Industrie 4.0, deloma pa različne vladne in industrijske iniciative.

Prednosti s strani dizajna so znane – manj dokumentacije za obvladati, vsi podatki so združeni v eno datoteko in več časa ostane za oblikovanje. Velike prednosti lahko v proizvodnem svetu med migracijo toka dela prinese tudi SOLIDWORKS Based Definition(MBD). Z vsemi geometričnimi in negeometričnimi podatki v eni datoteki, ki je dostopna za CAM uporabnike v proizvodnji, se pojavljajo nove priložnosti za avtomatizacijo CNC programiranja obdelave kosov .

quotesVsi večji proizvajalci na področju letalstva, avtomobilske industrije, obrambe in potrošnih izdelkov poizkušajo ugotoviti, kako zajeti čim več informacij v 3D modele in tako pospešiti proizvodnjo.


AL STIMAC

Predsednik Florida Manufacturing League in lastnik trgovine

Vsebina e-knjige

Ebook logo1
Dilema s katero se sooča veliko trgovin
Ebook logo2
Kaj sta MBD in PMI ter zakaj sta pomembna?
Ebook logo3
Popolna avtomatizacija poteka dela od dizajna do proizvodnje.
Ebook logo4
Povezovanje oblikovanja z proizvodnjo skozi en vir

PRENESITE VAŠO E-KNJIGO ŠE DANES – VNESITE VAŠ ELEKTONSKI NASLOV